Combineer nieuws met goede informatie

Ben je op zoek naar goede manieren om reclame te maken voor je bedrijf? Dan kun je dit nog op de traditionele manier doen door foldertjes te verspreiden maar ook digitale beeldschermcommunicatie wint steeds meer terrein. Om dit op de juiste manier te implementeren kun je het beste een Qyn inschakelen dat deze communicatie voor je regelt.

Kies als winkelier voor digital signage

Je wilt natuurlijk dat de reclame zo veel mogelijk over je bedrijf en producten zegt, er zoveel mogelijk klanten mee bereiken en deze over de streep trekken naar jouw bedrijf te komen. Als je daarbij kiest voor digital signage gebruik je een beeldscherm om je producten te presenteren. Dit kan zowel binnen als buiten zijn en het scherm zelf kan groot of klein zijn. Als je er als winkelier bijvoorbeeld voor kiest een beeldscherm in de etalage te plaatsen trek je daarmee de aandacht van je klanten en lok je deze ook met wat geluk naar binnen.

Informatie en nieuws ter afwisseling

Digital signage bestaat uit verschillende soorten content. Dit kunnen videobeelden zijn, afbeeldingen of tekst. Deze kun je combineren met bijpassende muziek maar ook afwisselen met live beelden. Bij live beelden kun je bijvoorbeeld denken aan nieuws. Zo zien de klanten niet alleen wat jij als bedrijf te bieden hebt maar blijven ze ook op de hoogte van het laatste nieuws. De nieuwsberichten kunnen automatisch gegenereerd worden en vormen een goede afwisseling op de andere berichten.

Ook mogelijk in wachtruimtes

Digital signage wordt ook vaak gebruikt in wachtruimtes. Zo kun je de mensen die zitten te wachten van informatie voorzien die voor hen belangrijk kan zijn maar dit ook wederom afwisselen met nieuws. Zo verveelt het minder snel en duurt het wachten minder lang. Schakel altijd een professioneel bedrijf in om digital signage op de juiste manier toe te passen.