Voorop lopen in marketing

Over de plaatsen onder de grote rivieren worden allemaal flauwe grappen gemaakt. Zo zou men er minstens 30 jaar achter lopen wanneer het gaat om techniek. Je zou dan ook niet verwachten dat het marketingbedrijf voor social media Limburg bijzonder op de kaart zet. In het mooie Limburg is een bedrijf gevestigd wat jouw bedrijf aan een groeiende klantenkring helpt via een manier die nauwelijks geld kost. We hebben het over Sociaal Kapitaal. We zullen je verder uitleggen wat dit voor een bijzonder trendsettend bedrijf is.

Bereik je klanten waar ze het meeste zijn

Het is een bekend gegeven; wanneer jij je klanten wil bereiken moet je daar heen gaan waar ze het meeste zijn. In veel gevallen is dit het internet. Iedereen surft tegenwoordig het internet af wanneer hij een product of dienst wil afnemen. Een reviewpagina is de beste opstap die je kan hebben naar een succesvol bedrijf. Een klacht over jouw bedrijf is echter de doodssteek voor een bedrijf. Dit kan zomaar over Twitter een zwervend bestaan gaan leiden waarna klanten jouw bedrijf zullen mijden. Het is dan ook verstandig om de Social Media kanalen goed in de gaten te houden. Je vindt er tevreden en ontevreden klanten.

Waar een kleine provincie groot in kan zijn

Limburg is wanneer het op innovatie aankomt absoluut geen koploper. Toch mogen we wel zeggen dat met een bedrijf als Sociaal Kapitaal een gat in de markt is aangeboord. De kennis die door de jaren heen is opgedaan door veel gebruik van Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn wordt gedeeld met bedrijven vanuit het hele land. Een dergelijke innovatie verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Dat is gelukt, want jij leest dit nu ook. Hoog tijd om jouw bedrijf ook een boost te geven. Nieuwe klanten bereiken was nog nooit zo gemakkelijk.