Webdesign Gorinchem

Moet je een website zelf maken, of is het nodig professionals in te schakelen?
Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan. Webdesign, een website ontwerpen, hoe moeilijk kan het zijn?
Het lijkt heel makkelijk, je schrijft een verhaaltje, of twee en zet daar een foto van jezelf bij. Dat is het wel zo’n beetje, of toch niet?

Nee, zo makkelijk is het niet en dat kan ik heel kort even uitleggen. De bedoeling van een website is dat mensen jou of je zaak kunnen vinden. Als we op zoek zijn naar een product, een dienst of alleen een vraag hebben, iedereen weet het, op het internet kun je alles vinden. Maar je wilt de mensen naar jouw site lokken, met een website probeer je een product aan de man te brengen, je probeert iets te verkopen.

Vergelijk je website eens met een etalage, het uitstalraam van een winkel. De producten moeten duidelijk uitgestald worden, er goed uitzien en het geheel moet ook nog eens uitnodigen. De eigenaar van de winkel wil potentiƫle klanten naar binnen lokken.

Een website is een etalage, laat dat zien.
Een website is precies hetzelfde, het uitstalraam van je producten, deze keer on-line. Ook als je zelf het product bent en je alleen maar wilt dat mensen je leren kennen gaan dezelfde, onderstaande regels op:

  • Zo moet je altijd de waarheid vertellen. Het is verboden in Nederland reclame te maken door middel van leugens.
  • Het is beter geen reclame te maken voor een ideologie of voor een geloof op je website.
  • Probeer niet mensen te misleiden. Dat is zelfs strafbaar.

Hoe voorkom je dat je fouten maakt?
Als het de bedoeling is geld te verdienen met je website, en dat is zo als je een product of een dienst aanbiedt, investeer dan in een goede website. Laat het maken van de website over aan de specialisten van Webdesign Gorinchem.

Zelf een goede website ontwerpen kan nog steeds. Samen met Webdesign Gorinchem kun je zorgen voor een aantrekkelijke website die klanten vindt die op je site blijven, en op zoek gaan naar jouw producten.